Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostanak legende

Hierro nagovorio Casillasa da ostane u Realu

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
04.08.2014.
u 19:52

Hoće li Casillas više braniti u novoj sezoni tek ćemo vidjeti, međutim sigurno je da ga opet čeka velika borba za mjesto među vratnicama

Iker Casillas i Diego Lopez ovog su vikenda dobili veliku konkurenciju na golu Real Madrida u Keyloru Navasu, koji je stigao iz Levantea u transferu vrijednom deset milijuna eura.

Dolazak Kostarikanca znači i siguran odlazak Casillasa ili Lopeza, a kako Goal doznaje, Iker ostaje na Santiago Bernabeuu, a za to je najzaslužniji novi pomoćni trener 'kraljeva' Fernando Hierro. 

Hierro nije želio da se Casillas priključi popisu legendi (Del Bosque, Michel, Raul, Guti...) koje su morale napustiti klub i sreću pronaći negdje drugdje. Novi pomoćni trener bio je posrednik između kluba i vratara, te je obje strane uspio uvjeriti da su potrebni jedno drugome.

Hoće li Casillas više braniti u novoj sezoni tek ćemo vidjeti, međutim sigurno je da ga opet čeka velika borba za mjesto među vratnicama.

>>Cijeli članak pročitajte na Goal.comu!

>>Keylor Navas stigao u Real Madrid za deset milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije