Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turci u očaju

Hiddink možda već danas bivši izbornik

Guus Hiddink
Reuters
12.11.2011.
u 11:39

Nakon završetka utakmice u Istanbulu na Turk Telekom Areni punih je sat vremena izvanredno zasjedao Upravni odbor Turskoga nogometnog saveza (TFF)... Ipak, Hiddinka, barem službeno, još nisu proglasili bivšim.

Predsjednik Saveza Mehmet Ali Aydinlar, Po izlasku sa stadiona novinarima je rekao:

- 'Bila je to za nas vrlo loša večer. Ipak, imamo još priliku popraviti dojam u utorak. No, budemo li igrali kao što večeras, jasno je da ćemo doživjeti novi debakl.

Na pitanje novinara ima li u rukavu rješenje za spas i kakvo, Ali Aydinlar je odgovorio:

- Nismo još donijeli nikakve odluke što s Hiddinkom. Vidjet ćemo u subotu ili sljedeći tjedan.

Turski mediji pišu da Hiddink neće voditi momčad idući tjedan.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
dubrovnik2011
12:24 12.11.2011.

mislim da ovaj vec ima balkanski kompleks pomalo

SN
snovakor
23:11 12.11.2011.

već mu je dosta svega, pogotovo Balkana i njegovih momčadi !! Kako je počelo s raspadom protiv Slovenije, sada je dobio po nosu od nas ... sljedeći će mu biti možda Bosanci, pa Crna gora... morat će mudro odabrati momčad za koju će htjeti raditi...možda da odabere nešto daleko na Istoku ili preko \"bare\" !!!

EU
eugen
12:03 13.11.2011.

Fala Gus,hahahahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije