Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBIO SE U KLUB

Hezonja spreman platiti 400.000 eura samo da bi ostao u grčkom velikanu!

Ivo Cagalj/PIXSELL
17.07.2021.
u 23:12

- Ostao ti ili ne, to nema veze jer neke stvari nikad se neće promijeniti. Naši osjećaji ne mogu biti opisani riječima...

Po pisanju Eurohoopsa, nauglednijeg europskog košarkaškog portala, hrvatski reprezentativac Mario Hezonja želi ostati u Panathinaikosu. Štoviše, za takvo što je spreman isplatiti vlastitim novcem Barcelonu, klub koji još uvijek na njega polaže pravo igranja u Europi.

Atenski zeleni Dubrovčaninu nude dvogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura, a Mario je, navodno, voljan platiti Barceloni traženih 400.000 eura za status slobodnog igrača koji bi tako postao isključivo Panathinaikosov.

U netom završenoj sezoni, Hezonja je za Panathinaikos odigrao 26 utakmica, što u Euroligi, a što u grčkom prvenstvu. U osam euroligaških utakmica prosječno je knjižio 14.4 koševa, a i u dresu hrvatske reprezentacije pokazao je da raspolaže iznimnu tjelesnu moć koju treba oplemeniti sa detaljima iz individualne taktike.

Ako prihvati ponudu grčkog kluba to bi značilo da je, barem na neko vrijeme, odustao od povratka u NBA ligu. A zašto je na to spreman može se isčitati i iz nekih obožavajućih poruka Panathinaikosovih navijača.

- Ostao ti ili ne, to nema veze jer neke stvari nikad se neće promijeniti. Naši osjećaji ne mogu biti opisani riječima... Sve najbolje iz dubine zelenih srca... ti si jedan od nas.

Jedan je navijač atenskih zelenih na njegovu Twitteru prilično iskarikirao odanost navijača, dobrano se našalivši, napisao pak ovo:

- "Malaka", ako ostaneš u Panathinaikosu ti možeš imati bilo čiju djevojku ili suprugu.

Komentara 3

Avatar Bani
Bani
23:59 17.07.2021.

Koji jadnik! Slika i prilika hrvatske kosarke...

LI
linkser2
06:15 18.07.2021.

Ma ne mora sam platiti, vidim da klubovi stoje u redu da ga angaziraju, prava jagma, hahhaha.. eto i Barcelona se polomi… ovakvi samo kod nas prolaze

DM
drazen.muhvic
06:55 18.07.2021.

Ono kada imaš 25 ljeta, prošao si školu košarke u Barceloni, bio u nekoliko NBA franšiza, a ti još uvijek nemaš pojma o individualnoj taktici. Neprocjenjivo! (U čemu je problem? U svim tim vrhunskim klubovima, njihovim vrhunskim stručnjacima ili samo i jedino u tvojoj glavi?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije