Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA
Povratak na članak

Hezonja slab u porazu Portlanda, još jedna noć za pamćenje Luke Dončića

Dončić je utakmicu završio s 41 košem, 12 skokova i 11 asistencija. To mu je 16. triple-double u karijeri, četvrta utakmica sezone u kojoj je zabio najmanje 40 koševa te druga u kojoj je ostvario triple-double s najmanje 40 koševa

Komentari 1

ST
stomugromova
07:00 17.12.2019.

Hezonja je potpuni promašaj.Nije se uspio nametnutii niti u jednom klubu.Od Barcelone,Orlanda,Knicksa pa do Portlanda.Sjećam se kad smo napadali trenera Barcelone što Hezonju ignorira. Sada se vidi da je čovjek imao potpuno pravo.Hezonji nedostaje socijalne inteligencija da bi mogao biti uspješan igrač.On se svako ljeto tobože pripremao za novi klub i novu sezonu,a igra sve lošije.Svi koji su bili ljuti na njega jer nije htio igrati za repku,trebali bi mu zahvaliti.On nije igrač koji donosi razliku .Čak i kad ubaci puno koševa,njegova momčad ne pobjeđuje.Rođeni gubitnik i grijač klupe u NBA.On nije igrač koji je potreban bilo kojoj momčadi.Glavno da je on pun samopouzdanja i beskrajno umišljen.Gdje mu je sada Messi ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.