Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET EUROLIGE

Hezonja rekordnim učinkom donio pobjedu Realu protiv košarkaša Monaca za vrh ljestvice

Basketball Euroleague Championship - Panathinaikos vs Real Madrid
Foto: Stefanos Kyriazis / ipa-agency.net
1/3
03.02.2023.
u 22:00

Hrvat je bio najbolji pojedinac Madriđana. Utakmicu je okončao s 34 valorizacijska boda, čime je postavio novi osobni rekord. Real se ovom pobjedom našao na vrhu ljestvice.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je sa 30 koševa postavio jedan od mnogih osobnih rekorda u euroligaškim nastupima te bio najbolji igrač Reala u pobjedi madridske momčadi 95-91 na gostovanju kod Monaca. Hezonja je uz to imao i šest skokova te isto toliko asistencija (još jedan rekord).

Dubrovčanin je iz igre gađao ukupno 11/17 te pogodio rekordnih šest trica iz 10 pokušaja, a utakmicu je završio s 34 valorizacijska boda, što mu je također novi osobni rekord. Real je ovom pobjedom privremeno izbio sam na vrh ljestvice s učinkom 16-7, ispred Barcelone (15-8) i Olympiakosa (15-7).

Fenerbahče je u Istanbulu svladao berlinsku Albu s uvjerljivih 101-86, a hrvatski reprezentativac Jaleen Smith je za goste postigao devet koševa uz četiri asistencije.

Partizan je slavio sa 88-74 na gostovanju kod Žalgirisa u Kaunasu.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije