Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atrakcija

Hezonja ponovno podigao publiku na noge, pogledajte sjajan 'alley-oop'

Hezonja
Youtube Screenshot
21.01.2016.
u 12:48

Noćas je u domaćem porazu svog Orlanda triput zakucao, a posebno lijep bio je "alley-oop" na asistenciju Elfrida Paytona sredinom druge četvrtine.

Nakon sjajnog zakucavanja preko Atlantinog Thaba Sefoloshe, koji mu je donio šesto mjesto u TOP 10 Plays of the Night, Mario Hezonja nastavlja u istom tonu.

Noćas je u domaćem porazu svog Orlanda triput zakucao, a posebno lijep bio je "alley-oop" na asistenciju Elfrida Paytona sredinom druge četvrtine. Hezonja je na terenu proveo 17 minuta i pritom postigao 9 poena i uhvatio jedan skok uz šut iz igre 3-5, 3-3 slobodna bacanja.

Bio je to već osmi poraz Orlanda u posljednjih devet susreta, a ovaj put puni plijen uzeli su Philadelphia 76ersi.

>>Hezonja zabio 9, a Bogdanović 7 koševa u porazima Orlanda i Brooklyna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije