Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratili se košarkaši

Hezonja: Partizan mi je najdraži klub, draži i od Cibone

Mario Hezonja, Hrvatska U-17 (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/4
09.07.2012.
u 15:12

Amerikanci su nas se bojali. Kad bi nas vidjeli da izlazimo iz lifta, bježali su. Mislili su da smo divljaci, pravi Balkanci

Hrvatski košarkaši vratili su se kući nakon što su na SP-u U-17 u Litvi osvojili broncu. Mario Hezonja bio je jedan od najboljih igrača, a uvršten je i u najbolju petorku turnira.

– Nisam zadovoljan! Sretan sam zbog bronce, ali mogli smo u finalu dosta napraviti. Skroz bismo bili drugačije pristupili nego u svim utakmicama. Uostalom, Amerikanci su nas se bojali. Kad bi nas vidjeli da izlazimo iz lifta, bježali su. Mislili su da smo divljaci, pravi Balkanci – rekao je Hezonja koji je najavio da jedva čeka doći u Dubrovnik i skočiti u more.

Hoćete li igrati s U18 ovog ljeta?

– Moje srce i moje tijelo žele igrati, ali više je razloga da to preskočim nego da igram.

Umor?

– Utrnule su mi ruke protiv Španjolske, spustio sam se krajem utakmice na koljena i jedva sam se kasnije popeo na tribine. Sjeo sam odmah na drugu stolicu koju sam vidio.

Puno se klubova zanima za vas, gdje ćete nastaviti karijeru?

– Čitam na prvenstvu te hrvatske tračeve, pa naletim na taj o Vujoševiću, pa o Barceloni... Ništa još ne znam. Prvo ću se odmoriti pa onda vidjeti s roditeljima i klubom što dalje.

Partizan?

– To je moja najdraža ekipa od svih ovdje, draža mi je i od Cibone. Ta atmosfera, navijači, to je luda kuća! A po radu su najpoznatiji na Balkanu. Bio bi to dobar potez, zašto ne? Ne zanima me što će tko misliti ili zamjerati, ovdje su nas košarkaše davno otpisali i ružno nas komentiraju.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar cannabinoid
cannabinoid
16:07 09.07.2012.

momak je talentiran, a partizan najbolji klub gdje moze razvit talent i tu prica staje.

JO
jolly
16:01 09.07.2012.

Komentirjau vas onako kako igrate. Kada igrate dobro onda vas hvale, ali to nije baš često (mislim na seniore). Što se Partizana tiće, tamo su puno kritičniji nego kod nas, zato se tamo i ne može desiti da ekipa onako očigledno propada, kao Zagreb, pa i Cedevita, u prošloj sezoni i nikome ništa.

Avatar cluesblues
cluesblues
22:42 09.07.2012.

za sve postoji vrijeme i mjesto - na doceku hrvatske reprezentacije totalno je neumjesno, i to jos od kapetana reprezentacije, nicim izazvan pocet pljuvat po hrvatskoj kosarci i hrvatima koje naziva divljacima i pricat hvalospjeve o partizanu i divit se srbima...ne znam kaj si taj mali umislja, nek je talentiran, nek navija za partizan i nek su mu srbi drazi od hrvata, to je njegova privatna stvar (i nek se s tim hvali recimo kad potise za partizan), ali to se u ovakvoj prilici ne prica, a sa 17 godina mali jako dobro zna sta je rekal - uostalom, gdi je naucil igrat, ko ga je treniral do sad....zbog ovog stvarno vise ne zasluzuje da ga se zove u repku, jer je pljunul na dres i na sve svoje suigrace - za nasu repku su igrali (i igraju) srbi, ko sta siguno ima hrvata u srpskoj repki, pa nikad nisam cul od nekog ovakve izjave na doceku repke ....moze ga bit sram...zelim mu puno srece u njegovoj srbiji, ali za hrvatsku vise ne zasluzuje igrat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije