Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET ODRIJEŠIT

Hezonja opet potpaljuje vatru: Bezobrazno objasnio zašto ne igra za Hrvatsku...

NBA: Portland Trail Blazers at Dallas Mavericks
Foto: Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.10.2020.
u 10:38

Ta očita nezainteresiranost za dres s hrvatskim grbom fascinira sve ljubitelje košarke, osobito one starije, koji pamte velike uspjehe bivših selekcija

Mario Hezonja (25) jedna je od najintrigantnijih košarkaša koje je Hrvatska ikada imala. Bio je nada, otišao u NBA, u njemu su vidjeli nekoga tko će vratiti staru slavu domaćoj igri pod obručima, a onda se MArio krenuo više igrati na društvenim mrežama nego na parketu.

Tako je Hezonja zatražio svoje pratitelje na društvenim mrežama da mu postave pitanje ako ih nešto zanima, a naravno, zanimalo ih je zašto ne igra za nacionalnu vrstu svoje domovine. 

- Zato što sam umoran i  ne da mi se - hladnokrvno je odgovorio Hezonja. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ta očita nezainteresiranost za dres s hrvatskim grbom fascinira sve ljubitelje košarke, osobito one starije, koji pamte velike uspjehe bivših selekcija, no Mario je na Instagramu progovorio i o pritisku javnosti za koji kaže da mu nije pretežak. 

- Nitko nema veća očekivanja od mene od mene samoga - rekao je. 

Izbornik Veljko Mršić još je ranije progovorio o tom problemu i rekao da mu se Hezonja ne javlja na telefon, što zasigurno nije drago niti jednom izborniku.

Podsjetimo, Mario se na inozemnoj sceni pokazao sjajan u dresu Barcelone pa ga je draftirao Orlando Magic gdje i nije ostvario svoj puni potencijal jer se stalno borio s minutažom i konstantom nastupa.  

Otišao je potom u Portland i ondje uzeo broj 44 u spomen na Dražena Petrovića, a tada ga je prozvala Biserka, Draženova majka: 

- Drago mi je što je Mario izabrao broj 44 da sve podsjeti na mog Dražena i trag kakav je ostavio u NBA ligi. Ipak je Portland klub koji ga je draftirao i u kojem je odigrao prve NBA utakmice. No ovim putem bih mu poručila kako bih željela da se Mario redovito odaziva u hrvatsku reprezentaciju kao što je to radio Dražen. Bilo bi lijepo da tako razmišlja. Ipak je u bilo kojem sportu reprezentacija svetinja - poručila je osebujnom Hezonji.

Komentara 19

SA
SamoIstina
10:56 22.10.2020.

Imamo mi puno više igrača koji ne igraju za Hrvatsku ili igraju protiv, ovaj nije iznimka. Znam, tata mu je pobjegao iz Dubrovnika 91. a ja sam iz Zagreba trčao dolje da ih spasim.

SP
Sparks18
11:21 22.10.2020.

Ako su prve rijeci kšje je cuo bile psovke i uvrede na RACUN Hrvatske, sto ocekivati. Za vas i ostale jugo medije najbolje bi boli njegovo ime ne spominjati.

GE
gensher
11:47 22.10.2020.

Ne treba trošiti riječi ni pozive na nekoga tko gleda samo sebe. Ima potpuno pravo na to. Ali kakav čovjek, takva mu i igra. Meni se čini da ne bi trenutno ni Ciboninu igru digao na viši nivo, a kamoli reprezentaciju. S obzirom na igru, ni ne zaslužuje poziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije