Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA BODA DO PRVOG

Hezonja drugi najspektakularniji igrač španjolske lige: A provjerite i zašto!

Mario Hezonja (1)
Foto: Obiteljski album
1/2
24.05.2014.
u 09:44

Mladi Hezonja u izboru je dobio 42 boda te je podijelio drugo mjesto sa Rudyjem Fernandezom iz Real Madrid. Najspektakularniji košarkaš Endes lige je Sergio Rodriguez (Real Madrid).

Mario Hezonja ove je sezone započeo svoj seniorski put u Barceloni, a već u prvoj godini zamalo je osvojiom jednu pojedinačnu nagradu. Naime, jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša završio je drugi u izboru za najspektakularnijeg igrača španjolskog prvenstva.

Mladi Hezonja u izboru je dobio 42 boda te je podijelio drugo mjesto sa Rudyjem Fernandezom iz Real Madrid. Najspektakularniji košarkaš Endes lige Sergio Rodriguez (Real Madrid) nagradu je osvojio sa samo dva boda više.

Izbor je napravljen tako da se gledao broj sudjelovanja i pozicija u Top 7 akcija u svakom kolu španjolskog prvenstva. Bodove je osvajalo 109 igrača, a ovo je Top 5:

1. Sergio Rodríguez (Real Madrid) 44
2. Mario Hezonja (FC Barcelona) 42
3. Rudy Fernández (Real Madrid) 42
4. Marcus Slaughter (Real Madrid) 37
5. Joey Dorsey (FC Barcelona) 35

 

>> Hezonja poručuje: Spreman sam ja već i za NBA ligu

Komentara 1

PA
pappmisi
11:17 25.05.2014.

2020 na Olimpijskim igrama igramo finale 1-? 2-Hezonja 3-Bogdanovic 4- Saric 5- Tomic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije