Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leteći Mario

Hezonja atraktivnim NBA zakucavanjem 'zapalio' društvene mreže

Mario Hezonja
Foto: FIBA
09.07.2016.
u 09:44

Hrvatski košarkaš uspio je ukrasti jednu loptu i onda sjajnim zakucavanjem 'zapaliti' društvene mreže.

Hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je sinoć Grčku 66:61 i izborila finale protiv Italije koje se igra večeras (21 sat). Pobjednik tog dvoboja izborit će nastup na Olimpijskim igrama...

U našim redovima jučer je opet briljirao Bojan Bogdanović (20 koševa), ali i Dario Šarić koji je postigao 16. Mario Hezonja zabio je šest koševa, ali i oduševio atraktivnim zakucavanjem i to u trenutku kad se lomila utakmica.

Hrvatski košarkaš uspio je ukrasti jednu loptu i onda sjajnim zakucavanjem 'zapaliti' društvene mreže. Pogledajte kako je to izgledalo...

>>Hrvatski košarkaši ostali u igri za Rio! Pobjedom protiv Grka izborili finale s Talijanima

>>Izbornik Petrović: Snaga ove Hrvatske je u obrani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije