Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Herthin branič zabio gol, autogol i skrivio još jedan gol!

'Ivica Olic (C) of Bayern Munich challenges Roman Hubnik (L) and Andre Mijatovic of Hertha BSC Berlin during their German first division Bundesliga soccer match in Munich, October 15, 2011. It was Oli
'KAI PFAFFENBACH'
10.04.2012.
u 23:26

Od hrvatskih \'\'Nijemaca\'\' Mato Jajalo dobio je nešto više od pola sata, a Ivan Santini tek minute sudačke nadoknade

Sa četiri utakmice otvoreno je 30. kolo Bundeslige, a najzanimljivija se igrala u Berlinu. U porazu domaće Herthe od Freiburga, domaći igrač Roman Hubnik sudjelovao je u sva tri gola. Utakmicu je u sedmoj minuti otvorio autogolom, bio krivaci za drugi kojim su gosti poveli 2:0, a onda u 81. minuti zabio počasni gol za poraz 1:2. U sudačkoj nadoknadi u igru je ušao bivši Zadrov napadač Ivan Santini.

Maniz je na domaćem terenu deklasirao Köln 4:0, a Mato Jajalo za goste je u igru ušao u 56. minuti. Stuttgart je kod Augsburga slabio sa 3:1 dok su Werder i Borussija M. odigrali 2:2.

Poredak: Borussia D. 66 (-1), Bayern 63 (-1), Schalke 57 (-1), Borussia M. 30...

Komentara 1

KA
kajinx
15:01 11.04.2012.

Gdje je Köln? Treći od dna. Da im je sad Slodo, rado bi ga imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije