Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 gola ibrahimovića

Hertha rastužila Olića i Iličevića, Valencija potopila Pašalićev Elche

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
20.03.2015.
u 22:45

Prednost trećeplasirane Valencije ispred prvog pratitelja, Atletico Madrida, povećala se na četiri boda.

Hertha je u prvom susretu 26. kola njemačkog prvenstva stigla do važne pobjede na gostovanju kod HSV-a (1:0). Budući da su obje momčadi pri dnu prvenstvene ljestvice berlinska momčad postigla je velik uspjeh te pobjegla za šest bodova od opasne zone. Bio je to 13. ovosezonski poraz HSV-a, a da nadvladaju frustracije Hamburžanima nisu pomogli niti Ivica Olić (igrao cijeli susret) i Ivo Iličević (zamijenjen u 63. minuti).

Herthi je u mnogome na ruku išlo isključenje Clebera zbog drugog žutog kartona u 81. minuti dok je odlučujući pogodak postigao Langkamp tri minute kasnije.

Berlinska momčad je 13. na ljestvici sa 29 bodova, a HSV je 15. sa 25.

PSG nije imao lagan zadatak u prvom susretu 30. kola francuskog prvenstva protiv Lorienta. Favorizirani Parižani slomili su otpor suparnika pred kraj susreta (3:1), a najzaslužniji za to bio je Zlatan Ibrahimović. Dvaput je pogodio s bijele točke (u 4. i 82. minuti), a zabio je i u sudačkoj nadoknadi na dodavanje Verrattija. Ayew je bio strijelac za goste u 67. minuti.

PSG je sa 59 bodova preuzeo vodstvo u Ligue 1 ispred Lyona (58), ali ima utakmicu više.

Valencia je u prvoj utakmici 28. kola španjolskog prvenstva u gostima napunila mrežu Elchea (4:0). Mario Pašalić sudjelovao je u potopu svoje momčadi do 59. minute, a prilikom njegovog izlaska iz igre Elche je zaostajao za dva pogotka.

Prednost trećeplasirane Valencije ispred prvog pratitelja, Atletico Madrida, povećala se na četiri boda (60-56) uz utakmicu više od aktualnog prvaka.

>>Simeone otkrio što će biti s Mandžukićem ovog vikenda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije