Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO LICE

Herrlich novi trener Bochuma

Nogomet
AFP
27.10.2009.
u 18:23

Njemački nogometni prvoligaš Bochum imenovao je bivšega kratkotrajnog njemačkog reprezentativca, 37-godišnjeg Heika Herrlicha, za novog trenera.

Bochum u Bundesligi nakon 10 odigranih kola zauzima pretposljednje, 17. mjesto s 8 bodova. U potrazi za novim trenerom uprava tog kluba je još od 20. rujna, kada je raskinula suradnju s Marcelom Kollerom, koji je dobio otkaz nakon 6. kola. U međuvremenu, momčad je kao privremeni trener vodio Frank Heinemann.

Herrlich je dosad trenerska iskustva stjecao u njemačkim U-17 i U-19 vrstama. Iako ga je ugovor s Njemačkim nogometnim savezom (DHB) vezao do ljeta 2010. godine, predsjednik saveza Theo Zwanziger odlučio je omogućiti mu raniji odlazak nakon što je Bochum pokazao zanimanje za njega.

Herrlich je od 1989. do 2004. godine odigrao 258 utakmica u Bundesligi u tri kluba, Bayeru i dvije Borussije (iz Dortmunda i Mönchengladbacha), te je postigao 76 golova.

- Heiko ima jasne ideje što želi napraviti u našem klubu, te kako ostvariti svoje ciljeve – objasnio je izbor trenera sportski direktor Bochuma Thomas Ernst.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije