Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Ubojica dječjeg lica

Hernandez je donedavno bio preslab za 90 minuta

\'Manchester United\'s Mexican forward Javier Hernandez (C) celebrates scoring against Marseille during their UEFA Champions League round of 16, second leg football match at Old Trafford in Manchester
AFP
16.03.2011.
u 15:51

Za otkriće Manchester Uniteda počeo se zanimati madridski Real, pa crveni vragovi grozničavo žele produžiti ugovor s Hernandezom čak do 2016.

Kazalištem snova ponovo šeće "ubojica dječjeg lica". Ne, nije se Ole Gunnar Solskjaer vratio u Manchester United, crveni vragovi imaju novog nemilosrdnog strijelca – Javiera Hernandeza "Graškića". To ih je 22 godine staro otkriće menadžera Alexa Fergusona, dovedeno ljetos iz Chivas de Guadalajare za 12 milijuna eura, dovuklo u četvrtfinale Lige prvaka zabivši dva pogotka Marseilleu (2:1).

– Još prije nekoliko mjeseci bio je dio specijalnog programa kako bio ojačao za izazove Premijerne lige. Iznenađen sam kako je brzo napredovao – istaknuo je Ferguson.

Nije čudo što Manchester United grozničavo radi na produženju ugovora s Graškićem te mu nudi da produži vjernost do 2016. godine uz znatno bolje uvjete od sadašnjih 40.000 funta tjedno, jer je madridski Real počeo puštati svoje pipke prema omalenom nogometašu.

No, koliko god bio sretan zbog Hernandeza, Fergusonu se nakon utakmice s Marseilleom smračilo pred očima kad je pogledao "osvježenu" listu ozlijeđenih. Devetorici igrača koji su izvan stroja pridružili su se na utakmici s Francuzima i John O'Shea te Rafael.

Situacija je toliko kritična da su Fergusona na konferenciji za novinare nakon utakmice upitali razmišlja li nagovoriti Garyja Nevillea da prekine mirovinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije