Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVISAN O SPORTU

Herminator vozi na reliju Dakar?

Hermann Maier
AFP
11.11.2009.
u 22:10

Svega nekoliko tjedana nakon što je objavio kraj karijere, jedan od najuspješnijih skijaša svih vremena, Austrijanac Hermann Maier, mogao bi se vratiti sportu.

No, popularni Herminator ne planira povratak na bijele staze, već postoji mogućnost da će sjesti u automobil i voziti na slavnom reliju Dakar.

Prema pisanju Kronea, austrijski vozač Manfred Stohl priprema projekt nastupa na Dakarskom reliju, a u automobilu želi i Maiera. Stohl trenutno traži način za financiranje projekta, a u marketinškom bi mu smislu sigurno puno pomoglo Maierovo ime.

- Nastupit ću na reliju. Ali samo ukoliko Manfred bude kopilot, a ja vozač - rekao je Maier.

Ukoliko doista nastupi na reliju Dakar, Maier će se pridružiti nekadašnjem suparniku sa skijaških staza, Francuzu Lucu Alphandu, koji je bio uspješan u oba sporta. Osvojio je veliki kristalni globus za ukupnog pobjednika skijaškog Svjetskog kupa, a 2006. je pobijedio i na reliju Dakar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije