Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Herjavec: Laljak priča neistine jer se ne smije zamjeriti Mamiću

Herjavec
Marko Prpic/PIXSELL
13.12.2010.
u 17:25

Nije trebalo dugo čekati na reakciju Nevenka Herjavca, nakon upućenih optužbi od strane Interova direktora Branka Laljaka.

- Nije istina da smo ga telefonski smijenili već je Laljak sam podnio ostavku. O razlozima pitajte njega. Ono što ja znam je da nije smio glasati za Ligu 16, jer bi se tako zamjerio gospodinu Zdravku Mamiću. To mu i ne zamjeram, ali neka onda ne iznosi neistine. No, s obzirom da je sam istupio iz Udruge prvoligaša ne može je sada predstavljati na Skupštini HNS-a - mišljenja je Herjavec, koji se nije zaustavio samo na tome.

- Do sada u izbornoj kampanji nisam niti jednom riječju spominjao Vlatka Markovića iz razloga jer ga poštujem kao starijeg čovjeka. Zato ne razumijem zašto se obrušio na mene, a posebno na pokojnog Anđelka Herjavca. Neka pokojne ostavi u njihovom miru. Ali očito se ne biraju sredstva za napade. Ne tako davno Marković me na sav glas hvalio koliko sam toga dobroga napravio za HNS, u četiri godine koliko sam proveo na mjestu dopredsjednika. Posebno za ugovor koji sam potpisao s Nikeom.

Vratio se tada Herjavec ponovno na Laljaka i predsjednika Udruge Roberta Markulina.

-Od HNS-a su za rad Udruge tražili dva milijuna kuna, iako im toliko nije ni trebalo. No, kako sami nisu u stanju Udruzi priskrbiti novac, preostaje im jedino moliti savez.

Dođe li do promjena, da li vas zanima neko mjesto u HNS-u?

- Ne! Još dvije godine mogu biti tajnik Udruge prvoligaša, iako me trenutno najviše zaokupljaju misli vezane za odlazak u mirovinu - otkrio nam je Herjavec.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
don07
17:55 13.12.2010.

7.Varaždinska i 4.Splitska ponovno u nove bitke kreću!!!he,he,he,he za i protiv šabana.

JM
ja-ma
20:56 13.12.2010.

\" Ono što ja znam je da nije smio glasati za Ligu 16, jer bi se tako zamjerio gospodinu Zdravku Mamiću.\" ______________________________________ Čekaj malo!Nisi li ti ovom rečenicom priznao da ste prisilili čovjeka da ode(otjerali ga) zato što nije želioo glasovati za ligu 16?Točnije on je želio glasovati protiv,a nije smio pa ste ga otjerali.Šta nije glasovanje tajno i slobodna volja pojedinca?!Ajde Herjavec srami se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije