Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆI SLALOMAŠ

Herbst: Kostelić bi bio dobar i da vozimo preko ljeta

Reinfred Herbst
Pixsell
06.01.2010.
u 11:36

Skijaš koji voli motore, modu, nogomet, tenis, ali i - slalom. U Zagreb je došao kao vodeći slalomaš, pobijedio je na oba - u Leviju i Alta Badiji.

- Teško je bilo što prognozirati, imamo mnogo utrka do kraja. Slalom je uvijek rulet, teško je i opasno jer svatko od nas može odustati na svakim vratima. Na dvije - tri utrke stvari mogu krenuti nizbrdo, a mnogo je onih koji čekaju da iskoriste svoju šansu.

Može li Ivica izgurati prvog slalomaša ove sezone? U leđa je Zagrepčaninu gledao već jednom, na prvom izdanju muške Snježne kraljice, kad je Kostelić bio treći.

- Nadam se da će Ivicu prestati mučiti problemi s koljenom. Ako će biti zdrav, ima sjajne šanse za uzeti Kristalni globus. On je tip koji će uvijek završiti utrku, koji će napraviti rezultat i pokupiti bodove. Ako će skijati, ima šanse. Taj je uvijek dobar, on se može natjecati i preko ljeta. I utrka u Zagrebu je tako dobro posjećena upravo zbog njega.

Austrijski policajac ide stopama Bode Millera.

- Svaki puta kada završimo s natjecanjem, napravimo "after work party". Volim partijati, ali za to nažalost nema vremena. Nakon završetka karijere samo ću se zabavljati, bez prestanka, barem tjedan dana.

Radi se o skijašu koji se posljednjih pet godina posvetio samo slalomu.

- Ne dopuštaju mi koljena, imao sam već šest operacija. Sretan sam što uopće mogu skijati. Do Olimpijskih igara je mnogo vremena, trenutno su mi važniji slalomi kojih u siječnju imamo šest. Da mogu birati između medalje i malog Kristalnog globusa, ipak bi se odlučio za ovo drugo - zaključio je Herbst.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije