Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Henry: Ljut sam jer me Guardiola zamijenio

Thierry Henry
AFP
17.09.2009.
u 10:30

Francuski napadač Barcelone Thierry Henry izrazio je nezadovoljstvo odlukom trenera da ga zamijeni nakon dvoboja s Interom u 1. kolu skupine F nogometne Lige prvaka.

Dvoboj je okončan bez pobjednika i golova, a Henry, koji se našao u nekoliko solidnih prilika tijekom utakmice, zamijenjen je 15 minuta prije kraja Andresom Iniestom.

- Ljut sam zbog izmjene. Nisam želio napustiti igru jer kad sam god imao priliku to je bilo na krilu, gdje sam vidio u Maiconovim (Interov branič) očima da je umoran – rekao je Henry za španjolski dnevnik Sport.

Kasnije je francuski napadač dodao da “remi i nije loš rezultat” te da se neće suočiti s trenerom Guardiolom radi izmjene jer je njegova ljutnja prolazna i u “žaru trenutka”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije