Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVDA

Henri Belle ne putuje na utakmicu s Torinom jer nije uspio dobiti vizu!

'Split 14.07.2013 Utakmica 1.kola MAXtv Prve like izmedju RNK Split i Slaven Belupa u Parku Mladezi. Henri Belle. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
27.08.2014.
u 12:31

Talijansko je veleposlanstvo odbilo Belleu izdati vizu zbog posebnog režima prema državljanima Kameruna

Uoči ovogodišnjih kvalifikacija, od četiri hrvatska predstavnika, nogometašima Splita davalo se najmanje izgleda za prolazak i plasman u jednu od skupina Europske lige, ali idu u Torino s aktivnim rezultatom, no i bez Henrija Bellea.

Talijansko je veleposlanstvo odbilo Belleu izdati vizu zbog posebnog režima prema državljanima Kameruna. Golema je to nepravda, ali i otegotna okolnost za Split, kojem treba svaki igrač kako bi u Torinu napravili pozitivan rezultat i napravili ono čemu se malo tko nadao.

Možda im pomogne činjenica da dolazi stotinjak navijača u Torino, ali "utopit" će se u masi domaćih navijača. Naime, prodano je zaključno s jučerašnjim danom 20 tisuća ulaznica za utakmicu.

>> Trener Splita: Torino je favorit, ali mi smo pokazali što možemo

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar franioprvi
franioprvi
13:30 27.08.2014.

Stotine Kamerunaca igra u Europi i samo ovaj ima problema. Namjestaljka Made in Italia. Pamti , pa vrati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije