Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA STUTTGART

Henin preko Wickmayer do Janković

Justine Henin
Reuters
29.04.2010.
u 20:31

Belgijska tenisačica Justine Henin, povratnica u svjetski teniski vrh, uspješno nastavlja s igranjem na WTA turniru u Stuttgartu (dvorana, zemljana podloga).

U meču 2. kola Henin je pobijedila mlađu sunarodnjakinju Yaninu Wickmayer 6-3, 7-5, a podsjetimo da je od nje bila bolja i tijekom ovogodišnjeg Australian Opena, na kojem je igrala i izgubila finale od Serene Williams.

U četvrtfinalu će Henin igrati protiv srpske tenisačice Jelene Janković, koja je postavljena za četvrtu nositeljicu Stuttgarta. Recimo da su se ove dvije tenisačice, prije povlačenja Henin, devet puta sastajale na WTA turnirima, te da Henin ima 9-0. Janković je, pak, u četvrtak bila bolja od Bugarke Pironkove 6-2, 6-2.

Henin je protiv Wickmayer osjetila opasnost samo tijekom drugog seta u kojem je Wickmayer imala više break-prilika (6-4). No, Henin je svoje maksimalno koristila, a Wickmayer tek polovično, što je bio razlog neigranja trećeg seta.

Čehinja Lucie Šafarova pobijedila je drugu tenisačicu WTA ljestvice Caroline Wozniacki 6-2, 6-2. Dankinja je, međutim, meč odigrala do kraja s ozlijeđenim gležnjem, obnovivši ozljedu koja ju je prvi put zadesila prije dva tjedna u Charlestonu.

WTA Stuttgart, 2. kolo:

Janković (4) - Pironkova 6-2, 6-2

Henin - Wickmayer (8) 6-3, 7-5

Šafarova - Wozniacki (1) 6-4, 6-4

Stosur (7) - Dulgheru 3-6, 6-0, 6-2

Lapuščenkova - Azarenka (6) 6-3, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije