Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA ŽENA U 2. LIGI

Helen spremna za izazov: Ne bojim se da me dečki neće prihvatiti

Helen Costa
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
23.05.2014.
u 09:59

Helen Costa je prije Clermonta radila kao trener mlade momčadi Benfice te ženske reprezentacije Katara.

Portugalka Helen Costa postala je prva žena koja će voditi neku momčad iz prva dva ranga u pet najjačih europskih liga. Naime, u četvrtak je predstavljena kao trener francuskog drugoligaša Clermonta. Ova 36-godišnja Portugalka ističe kako se ne boji izazova koji su pred njom.

- Ne bojim se. Da ne mislim kako ne mogu obavljati ovaj posao, ne bih ni bila ovdje. Isto tako smatram da će me dečki prihvatiti i da ću moći pokazati koliko vrijedim - istaknula je Costa na predstavljanju.

Portugalka je prije Clermonta radila kao trener mlade momčadi Benfice te ženske reprezentacije Katara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije