Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI U TOP 3

Hejnova je najbolja atletičarka po izboru IAAF-a, Sandra 'izvisila'

Sandra Perković
DPA/Pixsell
12.10.2013.
u 21:49

Sandra nije bila ni u Topu 3 ovog izbora, iza Hejnove su bile Isinbajeva i Straneo

Ukrajinski skakač u vis Bogdan Bogdarenko i češka trkačica na 400 metara s preponama Zuzana Hejnova izabrani su za najbolje atletičare u 2013. godini, objavljeno je na svečanosti u Tallinu.

Bogdarenko je u ovoj godini osvojio svjetski naslov i Dijamantnu ligu, a njegov skok od 2.41 metar najbolji je rezultat u ovoj muškoj disciplini unazad 19 godina.

Hejnova je pak osvojila sve utrke Dijamantne lige i također naslov svjetske prvakinje.

U konkurenciji za najbolju atletičarku bila je i naša diskašica Sandra Perković, aktualna olimpijska pobjednica i ovogodišnja svjetska prvakinja te osvajačica Dijamantne lige u kojoj je slavila na sedam mitinga. Sandra nije bila ni u Topu 3 ovog izbora, iza Hejnove su bile Isinbajeva i Straneo.

Dobitnike ovih titula birali su navijači, novinari, predstavnici nacionalnih saveta i komisija stručnjaka Europskog atletskog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije