Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Sa Slovencima ćemo pronaći rješenje''

HBS: Ne odustajemo od potraživanja za Faka

\'Fak10_dbr_spo_120810\'
Dražen Brajdić
28.09.2010.
u 14:18

Iako se još nije pronašlo rješenje o slovenskoj nadoknadi hrvatskoj strani zbog otkazanih sponzorskih ugovora, jer oni trenutačno nemaju dovoljno novca, smiruju se tenzije oko Jakova Faka.

- Savez će ustrajati u zahtjevu, a ostaju nam pregovori o načinu i iznosu. Slovenci nisu osporili dugovanja, ali u ovom trenutku nemaju dovoljno sredstava - rekao je Robert Kontak, glavni tajnik HBS-a.

Hrvatski biatlonci idu na pripreme zimi na Pokljuku, a ljeti Slovenci na obalu te u Delnice. Cilj obaju saveza je održati dobrosusjedske odnose.

- Nastavljamo suradnju koja odgovara objema stranama, pogotovo nama jer oni imaju fantastične uvjete zimi. Što se tiče odgovora na njihove tvrdnje, na skorašnjoj sjednici IO HBS-a formirat ćemo stav, a što se tiče suglasnosti Jakovu Faku, ono je pitanje dana ili tjedna - objašnjava Hrvoje Grubišić, član IO HBS-a zadužen za odnose s javnošću.

Prolongiranjem dogovora, osim hrvatske strane, praznih ruku ostaje zasad i Jakov Fak koji čeka suglasnost o nastupanju za drugu državu koja mu je nužna za nastupe.

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:58 28.09.2010.

HBS: Ne odustajemo od potraživanja za Faka, jer prave hrvatine smo takve da volimo zajebati, obmanuti ili pokrasti čak svoje hrvatine koje su osvajale medalje za nas kada nemamo više profita od njih na horizontu..

CA
CastrumFF
11:51 30.09.2010.

Gosp. Admin, zašto je brisan moj komentar - vic ?

VI
vitaszorcms
17:58 28.09.2010.

Gdje je onaj slovenski klaun CastrumFF ? Platit ćete,platiti.Ništa nije badava,onako kako ste vi naučili,od bespravne gradnje vaših vikendica na hrvatskom teritoriju pa do iskorištavanja hrvatskog mora za ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije