Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆE POJAČANJE REALA

Hazard propušta početak španjolskog prvenstva

Luka Modrić i Eden Hazard
Foto: DPA/Pixsell
16.08.2019.
u 15:49

"Dijagnosticirana mu je ozljeda bedrenog mišića lijeve noge", objavljeno je na službenim stranicama Reala koji ne navodi koliko će dugo trajati oporavak.

Belgijski napadač Eden Hazard, najveće ovoljetno pojačanje Real Madrida, ozlijedio je bedreni mišić na treningu u petak i propustit će prvu utakmicu španjolskog prvenstva u subotu protiv Celte Vigo. 

"Dijagnosticirana mu je ozljeda bedrenog mišića lijeve noge", objavljeno je na službenim stranicama Reala koji ne navodi koliko će dugo trajati oporavak. 

No, madridski dnevnik "As" piše da bi Hazard zbog ove ozljede trebao pauzirati "tri do četiri tjedna".

Ako se ta tvrdnja pokaže točnom, Belgijanac će propustiti i prvu utakmicu na domaćem terenu na Santiago-Bernabeuu dresu Reala protiv Valladolida 24. kolovoza, a onda i utakmicu stjedan nakon toga protiv Villarreala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije