Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Hazard i Moses zabili u uvjerljivoj pobjedi Chelsea protiv WBA

Chelsea - WBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.02.2018.
u 23:22

U posljednjoj utakmici 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva Betis je kao gost u La Coruñi svladao Deportivo s 1-0

Nogometaši Chelsea popeli su se na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva nakon 3-0 (1-0) domaće pobjede protiv posljednjeg West Bromwich Albiona u posljednjoj utakmici 27. kola.

Aktualni je prvak do nova tri boda stigao zahvaljujući dvama pogocima Hazarda (25, 71) i jednom Mosesa (63).

Chelsea - WBA
1/11

Četvrti Chelsea sada ima 53 boda, jedan manje od trećeg Liverpoola, a jedan više od petog Tottenhama. Drugi Manchester United bježi mu tri boda, dok mu je vodeći Manchester City sa 72 boda neuhvatljiv.

WBA je ostao na samo 20 bodova, pet manje od pretposljednjeg Stokea, a sedam manje od 17. Huddersfield Towna, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Premier ligi.

U posljednjoj utakmici 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva Betis je kao gost u La Coruñi svladao Deportivo s 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Loren Moron (54).

S nova tri boda Betis je skočio na osmo mjesto ljestvice s 33 boda, dok je Deportivo ostao pretposljednji, 19. sa 17 bodova, tri manje od 17. Levantea koji drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak.

Na vrhu je Barcelona s 59 bodova, sedam manje ima drugi Atletico. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije