Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLICIRANA OZLJEDA

Haye mora u mirovinu: Ovo me je uništilo

David Haye
Reuters (Ilustracija)
17.11.2013.
u 22:38

- Ovo me je uništilo. Imao sam velike planove, a krajnji cilj je bio povratak naslova prvaka, što su moji navijači zaslužili. Nisam očekivao da će ovo biti najgora godina u mojoj karijeri - rekao je Haye

Britanski boksač David Haye (33) zbog komplicirane ozljede ramena morat će završiti profesionalnu karijeru. On je prošli tjedan imao operaciju ramena, ali ona nije uspjela, pa su mu liječnici savjetovali kraj boksačke karijere.

- Ovo me je uništilo. Imao sam velike planove, a krajnji cilj je bio povratak naslova prvaka, što su moji navijači zaslužili. Nisam očekivao da će ovo biti najgora godina u mojoj karijeri. Ozljede su mi pokvarile planove. Možda nije bilo suđeno. Bogovi boksa možda misle da sam dovoljno učinio i kako je konačno vrijeme za mirovinu - rekao je bivši prvak po WBA verziji.

Haye je imao 28 profesionalnih borbi, a izgubio je samo dva puta, od Carla Thompsona 2004., te Vladimira Klička 2011. godine. Posljednju borbu je imao u srpnju 2012. godine protiv Derecka Chisore.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:03 18.11.2013.

A najvažnije nisu napisali, kolika će mu biti penzija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije