Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistka u Tottenhamu

Harry Redknapp prodaje sve napadače!

\'Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp Photo: Press Association/Pixsell\'
Press Association/Pixsell
05.03.2011.
u 14:34

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp izgubio je čini se strpljenje sa napadačima u klubu.

Engleski mediji spominju kako je strateg kluba u kojem igraju i Hrvati Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa, spreman prodati svu trojicu napadača - Romana Pavljučenka, Jermainea Defoa i Petera Croucha.
Tottenhamovi čelnici već su spremili 35 milijuna eura, a od prodaje napadača u klubu se nadaju da će zaraditi dodatnih 45 milijuna eura kako bi na ljeto doveli neko veliko ime s kojim bi krenuli u lov na naslov.
Robbie Keane, koji se nalazi na posudbi u West Hamu, već je prodan klubu iz zapadnog Londona za sedam milijuna eura. Ipak, transfer će se realizirati tek ako West Ham ostane u ligi.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:22 05.03.2011.

Mislim da nije pametno da proda Croucha.

MA
Mamlaz
17:01 05.03.2011.

Je, a CR i Messi će potpisati za Anži. Njušim novinarskog kondora.

PE
perocar
20:43 05.03.2011.

Neznam šta fali Pavljučenku, Defou i Crouchu, svi vrstni napadači. Čudan je ovaj Harry, kupuje igrače, da sjede na klupi ili se prodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije