Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČANI NA POLJUDU

Hari Vukas: Protiv Osijeka smo se baš napromašivali

Osijek Hajduk
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
11.05.2014.
u 12:00

– Učinit ćemo sve da pobijedimo. U kadru nema vratara Kalinića i Stipice te Bencuna – kaže Hari Vukas koji s Juricom Vučkom zamjenjuje Tudora.

Hajduk nastavlja svoj hod po mukama, svi jedva čekaju da završi prvenstvo. Na klupi nema kažnjenog trenera Igora Tudora, a Osijeku gori pod nogama u borbi za ostanak.

– Učinit ćemo sve da pobijedimo. U kadru nema vratara Kalinića i Stipice te Bencuna – kaže Hari Vukas koji s Juricom Vučkom zamjenjuje Tudora.

Hajduk ove sezone nijednom nije uspio pobijediti Osijek.

– Baš smo se napromašivali u utakmicama s Osijekom – kaže Vukas.

Kao i tijekom cijele sezone, puno toga u Hajdukovoj igri ovisit će o Mariju Pašaliću. Najmlađi i, kako kaže Tudor, najbolji Hajdukov prvotimac vjerojatno igra svoju zasad posljednju utakmicu u Poljudu. Pašalić ide prema Chelseaju, a u srpnju će ga Jose Mourinho vjerojatno nekamo spakirati na posudbu. Interes su pokazali Lazio i Verona, sada se spominju Eintracht Frankfurt (htjeli su ga kupiti prije Chelseaja) i portugalska Braga.

– Pašalić je najveće iznenađenje ove sezone, i igrom i golovima pokazao je pravo lice. Još je uvijek junior... Putnik za Brazil? Hm, teško mi je govoriti o tome, kazat će mi da sam subjektivan, ali nesporno je da je Pašalić jedan od najboljih mladih igrača lige i mogao bi biti na popisu – zaključio je Vukas.

Tomislav Rukavina na Poljudu je puno puta imao razloga za slavlje. Bio je član posljednje Hajdukove generacije koja je osvojila naslov prvaka. Rukavina je već jednom bio nadomak pobjede protiv bivšeg kluba, ali u Gradskom vrtu Hajduk je u 95. minuti izbjegao poraz.

Teško da je trener Osijeka ovog proljeća bio u težoj situaciji jer, slažući postavu koju će suprotstaviti Hajduku, ostao je bez više od pola momčadi. Zbog žutih kartona neće moći računati na svoga najboljeg igrača Josipa Mišića, ali i mladog Ugarkovića, zbog bolesti Zvonimira Mikulića na vrata će prinudno stati 19–godišnji Marko Malenica, a zbog ozljeda neće biti ni dvojice najiskusnijih – Tomislava Šorše i Danijela Cesarca. A Hajduk ne dopušta da zaigra njegov Matej Jonjić koji je na posudbi.

>> Tudor: Moj najveći dobitak je ono Mamićevo slavlje u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije