Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI PORAZ

Hari Vukas: Nismo u dobrom momentumu, ustvari nismo u nikakvom momentumu

Županja: Utakmica 16-ine finala Hrvatskog nogometnog kupa NK Graničar - HNK Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
31.10.2020.
u 22:22

Istra se bori za prvoligaški život i znali smo da će oni ući agresivno i čvrsto. Takvim ekipama se moraš nametnuti kvalitetom i što prije zabiti gol kako bi doveli utakmicu u mirnije vode

Trener Hajduka Hari Vukas nakon poraza 0:1 od Istre 1961 u 10. kolu Prve HNL istaknuo je u subotu da je momčad u lošem momentumu, te da je njegovoj ekipi nedostajalo povezanosti među linijama i kretanje bez lopte.

- Nažalost poraz, i to već treći u nizu. Nismo u dobrom momentumu, ustvari nismo u nikakvom momentumu. U zadnjih 15 dana smo dobro trenirali i nemam nikakve zamjerke momcima, ali na utakmici ništa od toga nismo uspjeli pokazati na terenu. Nedostajalo je povezanosti među linijama i kretanje bez lopte - izjavio je Hari Vukas.   

 U 76. minuti je kapetan Hajduka Mijo Caktaš promašio kazneni udarac, a pogodak za drugu pobjedu Puljana u ovoj prvenstvenoj sezoni postigao je Matej Vuk u 87. minuti.

 - Istra se bori za prvoligaški život i znali smo da će oni ući agresivno i čvrsto. Takvim ekipama se moraš nametnuti kvalitetom i što prije zabiti gol kako bi doveli utakmicu u mirnije vode. Mi to nismo uspjeli, pogotovo u prvo poluvremenu u kojem je Istra imala bolje prilike. U drugo poluvrijeme smo dobro ušli, nismo puno stvarali, ali nije bilo lako stvarati šanse s obzirom na njihovu na gustu obranu. Imali smo penal 15 minuta prije kraja, ali nismo ni to realizirali. Iz jedne relativno kontrolirane utakmice, gdje nam Istra nije radila probleme kao u prvom poluvremenu, primili smo gol iz prekida i izgubili utakmicu - zaključio je trener Hajduka.

 Istra 1961 se sa osam bodova sa zadnjeg, desetog mjesta, vinula na sedmu poziciju, odmah iza Hajduka, koji je ostao šesti sa deset bodova. Vodeći Dinamo ima 22 boda, a Gorica i Osijek ih imaju po 16. Četvrta je Rijeka sa 12 bodova, ali iz šest nastupa.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar primorac
primorac
22:37 31.10.2020.

Novi precjednik se prvo treba naspanat na orjunasku zadrugu NH dok ne krene ostro nema popravka!!

PU
puniša
10:53 01.11.2020.

ma ništa to...Jakirevića za trenera..on bi protiv Istre igrao formaciju 5-4-1 i ne bi primio gol.Rekreativo mora HNL igrati na x da ne primi gol...zašto? pa da pokuša barem oboriti rekord u neriješenim rezultatima u HNL-u...fino bi izgledalo u recimo Argentinskom tisku: "Klub ciji su navijaci u doba korone poštovali sve mjere i distancu te napravili neviđenu bakljadu, postavio je rekord. U 36 kola nacionalnog prvenstva zabiljezio je skor 3-30-3 osvojivši 39 bodova uz gol razliku 8:8, cime su ostvarili zaostatak za prvakom samo 41 bod...Najbolji strijelac ekipe je M.Caktaš s postignutih 5 pogodaka iz penala (npp. 5/12) a ostala 3 pogotka su auto golovi u sudackoj nadoknadi..Ponosni navijaci ovaj rekord proslavili su prigodno razbijanjem imovine igraca, prijetnjama, ucjenom i premlacivanjima. Tako je klub postao neosvojiva tvrđava na ponos svojih navijaca te se rodio novi slogan" moš uzet bod neš tri" i " nečemo ti zabit ali neš ni ti" HŽV (hrvatske željeznice i vatrogasci)

DU
Deleted user
09:30 01.11.2020.

O jeste vi u momentu. I to ne petnaest utakmica, nego petnaest godina, ali momentu banane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije