Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Hajduka

Vukas: Igračima je poljuljana psiha, ali oni ne glume ozljede!

11.02.2015., Mladina, Jastrebarsko - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, prva utakmica, NK Vinogradar - HNK Hajduk. Hari Vukas. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
25.04.2015.
u 13:59

- Nisam nov, u ovom trenutku uz ozljede je psihologija najažniji segment. Vjerujem u njih, psiha je poljuljana uslijed svih ovih događanja, no znam koliko oni mogu.

Hari Vukas uzeo je u ruke 'vrući krumpir' i odlučio preuzeti Hajduk do kraja sezone. A već sutra očekuje ga težak ispiti, gostovanje u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

- Malo je vremena bilo, utakmica je bitna, Belupo je dobro organiziran, dobro vođen. Čvrsti su otraga, dobri kod kuće, imaju kombinatorne igrače u sredini, hitrinu prema naprijed.

Vratio je Maloču u momčad, ali nedostaju mu zbog kartona Vršajević i Milović, te zbog ozljeda Kalinić, Gotal, Maglica, Vuković, Balić i Nižić. Počela je kružiti priča da su igrači u strahu zbog nemilih scena nakon utakmice sa Splitom te da zbog toga glume ozljede, ali Vukas je demantirao.

- Nije to lijepo, poznajem te igrače i tvrdim da nema istine u tim pričama. Kad će se tko vratiti, treba vidjeti s liječnicima. Balić je već duže ozlijeđen, Maglica također vuče ozljedu aduktora od ranije, Nižić je zaradio rupturu mišića, Gotal je opet osjetio koljeno, Kalinić je u fazi oporavka... Jedino je sigurno da će se za sljedeću utakmicu vratiti Milović, rekao je Vukas i dodao:

- Nisam nov, u ovom trenutku uz ozljede je psihologija najvažniji segment. Vjerujem u njih, psiha je poljuljana uslijed svih ovih događanja, no znam koliko oni mogu. Pravi rezultat može nas vratiti na stare staze.

>>Brbić: Nisam zadovoljan, HNS nema volje raditi na poboljšavanju odnosa s Hajdukom

Komentara 1

DU
Deleted user
15:00 25.04.2015.

Ovaj Vukas djeluje skroz ok. Kao da nije iz onog podneblja. Želim mu svu sreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije