Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BAD BOY'

Hari ponovno završio u zatvoru, obračunao se s turistima

Badr Hari, Zabit Samedov (1)
Igor Kralj/Pixsell
29.10.2014.
u 08:03

A samo prije nekoliko dana borio se na GFC 3 priredbi u Dubaiju protiv Arnolda Oborotova.

Badr Hari je ponovno završio u zatvoru, ovaj put u svom Maroku jer se sukobio sa skupinom britanskih turista ispred hotela, piše FightSite.

Nije bilo fizičkog obračuna, samo se verbalno obračunao s neistomišljenicima. Ali s obzirom na nered koji je nastao, policija ga je privela i završio je u zatvoru u obližnjoj policijskoj postaji. Ubrzo je pušten te se vratio u svoj hotel.

A samo prije nekoliko dana borio se na GFC 3 priredbi u Dubaiju protiv Arnolda Oborotova. Marokanac je slavio nakon prvog konkretnijeg udarca i navodno za taj nastup zaradio više od milijun dolara. Valjda je malo odlučio proslaviti...

>> Tko je Badr Hari? Gullitu oteo ženu, Cruijffovu nećakinju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije