Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. Bundesliga

Hansa "rasprodaje" stadion iako igra pred praznim tribinama

dynamo dresden navijači baklje
Reuters/Pixsell
16.12.2011.
u 13:03

Na vrlo zanimljivu ideju došli su čelnici njemačkog nogometnog drugoligaša Hanse iz Rostocka.

Zbog divljanja njihovih navijača na prvenstvenoj utakmici sa St. Paulijem prošloga mjeseca, pri čemu je osam policajaca ozlijeđeno, njemački je nogometni savez odrezao Hansi iz Rostocka kaznu jedne utakmice igranja pred praznim tribinama. No stadion će protiv rivala Dinama iz Dresdena ipak biti rasprodan! Barem virtualno.

Naime, da smanje financijski gubitak zbog nedolaska navijača na tribine, u Hansi su se odlučili prodavati virtualne ulaznice. Drugim riječima, navijači će kupiti ulaznice kao da idu na utakmicu, ali zapravo neće ići. Na taj će način, kupnjom ulaznice, pomoći klubu.

U Rostocku zadovoljno trljaju ruke jer su do petka prodali 3224 virtualne ulaznice, a i vlasnici godišnjih ulaznica te oni koji su ulaznice kupili ranije odbili su povrat novca.

Inače, zbog istočnonjemačkog derbija kapacitet je Hansina stadiona bio smanjen sa 29 na 24.000 pa toliko virtualnih ulaznica mogu prodati...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije