Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutala oko stadiona

Hannoverska policija u postaju ‘privela’ svinju

Hannover, svinja
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
07.11.2013.
u 15:45

Čuvari reda krenuli su u potragu za njezinim vlasnikom, a pretpostavljaju kako je svinja povezana s lokalnim derbijem

Policija je danas u postaju ‘privela’ svinju koja je bez vlasnika lutala oko stadiona Hannovera.

Domaća je životinja bila ogrnuta šalom nogometnog kluba iz glavnog grada Donje Saske te su na njoj ispisane brojke 1 i 96. Čuvari reda krenuli su u potragu za njezinim vlasnikom, a pretpostavljaju kako je svinja povezana s lokalnim derbijem koji se igra u petak.

Naime, u 12. kolu njemačke lige Eintracht iz Braunschweiga koji je 50-tak kilometara udaljen od Hannovera gostuje u HDI Areni. Zanimljiv će biti odgovor domaćih navijača na ovu neslanu šalu. Bez obzira što su Hannoverovi navijači spremili, deblji kraj u cijeloj će priči izvući - svinja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije