Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE ZA VEČERNJI.HR

Hannes Arch: Rovinj je najljepša ovogodišnja lokacija

Hannes Arch
Foto: Večernji list
09.04.2014.
u 12:32

"Rovinj je najljepša lokacija ovogodišnjeg Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva te stvarno ima neki svoj šarm. Cijela lokacija odaje dojam arene", napominje Arch.

Prvak Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva iz 2008. godine, član visokog društva najboljih pilota svijeta, Austrijanac Hannes Arch u pretrpanom rasporedu pripremanja za drugu utrku Svjetskog prvenstva koja će ovaj vikend u Rovinju bez daha ostaviti tisuće gledatelja, uspio je pronaći malo vremena i čitateljima Večernjeg napisati koju riječ:

Najvažnije da iskoristimo pozitivnu energiju koju nam je Rovinj dao

Hannes Arch

prvak Red Bull Air Race SP-a iz 2008.

"Prvi dan u Rovinju uglavnom smo proveli davajući intervjue i trenirajući. Radili smo trening u bazenu, kako bismo u najgorem ishodu utrke u vodi mogli izaći iz kokpita. Najvažnije od svega jest da smo kao tim održali sastanak i odredili svoju strategiju, a to je da ne skidamo osmijeh s lica, da iskoristimo pozitivnu energiju koju nam je Rovinj dao i da iskoristimo činjenicu da je Rovinj naša domaća utrka. Mnogo ljudi i obožavatelja doći će nas bodriti i želimo osjetiti svu njihovu pozitivnu energiju.

Trenutno smo veoma opušteni, no u isto vrijeme i veoma koncentrirani jer će ovo biti zahtjevna staza za letenje. Svaki put sat vremena prije utrke pokušavam se skoncentrirati i ući u svoj „element“, počinjem fizičkim zagrijavanjem, a onda prelazim na koncentraciju i mentalnu pripremu. Također, glazba mi mnogo pomaže u pripremi.

Rovinj je najljepša lokacija ovogodišnjeg Red Bull Air Race Svjetskog prvenstva te stvarno ima neki svoj šarm. Cijela lokacija odaje dojam arene. Ali, najvažnije, kao što sam već rekao, ovo je moja domaća utrka i za moj tim i mene najvažnija utrka godine.“

Pratite Hannesa Archa svakodnevno na Večernji.hr, a za vikend se uputite u Rovinj na nezaboravni vikend prepun adrenalina u motosportskom iskustvu kakvo Hrvatska još nije imala priliku doživjeti. Ulaznice potražite na eventim.hr.

>> Svjetski prvak piše ekskluzivno za Večernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije