Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN italije
Povratak na članak

Hamiltonu pobjeda i ukupno vodstvo u Formuli

Sljedeća utrka SP-a formule 1 je na rasporedu 17. rujna, a vozit će se za Veliku nagradu Singapura.

Komentari 2

KE
kentie
09:28 04.09.2017.

očekivano..merđan je ipak merđan...nepobjediv...zato je i dijete merđana, Seb Vettel iznimno nervozan....

VL
KE
kentie
11:24 08.09.2017.

društvo, da se kladimo, da će odbjegli sin Seb Vettel sljedeće sezone sletjeti u merđanovo carstvo. Dojčer je Dojčer unatoč i usprkos svemu i svačemu...Merđanovi moguli su ipak i napokon shvatili i ufatili da im se nikad više neće i ne smije dogoditi sezona 1992. godina, kad su već fomirani team svoje djece imenom i prezimenom: Michael Schumacher, Heinz-Harald Frentzen i Carl Wedlinger rasturili i razjurili po principu kud koji mili moji, jer nisu imali jaja, pameti, a ni hrabrosti da uđu u F1 cirkus, iako su dominantno haračili, mračili, žarili i palili u Le Mans seriji do tada. Btw. ista priča se ponavlja i sa Audijem, koji je nominalno nominiran za F1 od strane VW-grupe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.