Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN SAUDIJSKE ARABIJE

Hamilton napravio nered na treningu pa osvojio kvalifikacije

Saudi Arabian Grand Prix
GIUSEPPE CACACE
04.12.2021.
u 21:45

Vodstvo Formule 1 ukorili su ranije Lewisa Hamiltona i kaznili njegovu momčad Mercedes za izgred tijekom današnjeg treninga.

Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) startat će kao prvi na pretposljednjoj utrci Svjetskog prvenstva u formuli 1 za Veliku nagradu Saudijske Arabije na na potpuno novoj i superbrzoj uličnoj stazi u Džedi.

Hamilton je bio najbrži na kvalifikacijama ispred momčadskog kolege Finca Valtterija Bottasa i vodećeg u poretku, vozača Red Bulla Nizozemca Maxa Verstappena, koji se u zadnjim trenucima kvalifikacija zabio u zid. 

Uoči zadnje dvije utrke Verstappen ima osam bodova više od Hamiltona.

Verstappen može osvojiti naslov u Jeddahu u nedjelju ako postigne 18 bodova više od Hamiltona.

Vodstvo Formule 1 ukorili su ranije Lewisa Hamiltona i kaznili njegovu momčad Mercedes za izgred tijekom današnjeg treninga. Mercedes je kažnjen s 25.000 eura, Hamiltonu je izrečena druga opomena u sezoni zbog nepotrebnog ometanja vozača Haasa Nikite Mazepina na treningu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije