Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN TURSKE
Povratak na članak

Hamilton je prvak! Izjednačio se sa Schumacherom po broju naslova

Iako je legendarni Britanac nakon izrazito zahtjevnih i skliskih kvalifikacija bio tek šesti, svi su i dalje očekivali da s ovako brzim bolidom može do pobjede. Čak su i iz momčadi vlasnika pole positiona Lancea Strolla prije utrke istaknuli kako ne vjeruju da Stroll može biti prvi na kraju utrke jer nemaju dovoljnu brzinu

Komentari 16

MI
Mislav28
15:02 15.11.2020.

Može imat i 100 naslova, najbolji f1 vozač svih vremena će uvijek biti Ayrton Senna .

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:24 15.11.2020.

Fascinirani uspjesima veličanstvenog američkog atletičara, roditelji, Anthony i Carmen, dali su mu ime po jednom od najvećih, a možda i najvećem športašu u povijesti – Carlu Lewisu.

VL
KE
kentie
02:01 17.11.2020.

Ne, Ayrton Senna je najluđi vozač svih vremena....dok je haračio i mračio, govorio sam uživo Slavku Cvitkoviću spikeru HTV-a uživo da će taj luđak horizontalno izaći iz F1....i bi tako...nije on imao eleganciju recimo sadašnjeg Lewis Hamiltona, ne on je ludo i suludo vozio...spomenuo sam ovdje na jednom postu kako se u Monacu 1991AD prevrnuo na glavu, a vodio je 3 i pol kruga ispred drugoplasiranog...tada sam rekao tu zlokobnu prognozu...ne moš biti toliko divlji i neobuzdan, a da to kad tad skupo ne platiš..životom....što je samo radio Alanu Prostu...Prost ni nakon toliko vremena ne želi ni čuti za Sennu, a kamoli nešto komentirati...

VL
KE
kentie
02:03 17.11.2020.

dragi moj Mislave, najbolji svih vremena je Lewis Hamilton...bit će ludnica kad ostvari sto GP pobjeda, ludnica...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.