Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUTOVALI NA SP

Halilović se pridružuje tek dva dana uoči prve utakmice

Alen Halilović, Hrvatska U-17 (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
10.10.2013.
u 08:38

U UAE za sada nema trojca iz Dinama; Bojan Knežević i Fran Brodić su u BiH gdje igraju za tamošnju selekciju do 17 godina, dok najveća zvijezda Alen Halilović kod Štimca samo popunjava broj igrača na treninzima.

Hrvatska kadetska reprezentacija (do 17 godina) od jučer je na poprištu SP-a (17. listopada – 2. studenoga) u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Gudeljevi vatreni, koji proljetos na EP-u nisu prošli prvi krug natjecanja, igrat će u skupini C, u Fujairahu, protiv Maroka (18. listopada), Paname (21. listopada) i Uzbekistana (24. listopada).

U UAE za sada nema trojca iz Dinama; Bojan Knežević i Fran Brodić su u BiH gdje igraju za tamošnju selekciju do 17 godina, dok najveća zvijezda Alen Halilović kod Štimca samo popunjava broj igrača na treninzima. Alen će se Gudelju priključiti dva dana uoči prvog susreta. Mali vatreni će 12. listopada igrati prijateljski susret s Brazilom.

>> Dinamo igra bez trke i motiva, a Halilović puno solira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije