Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Halilović s klupe gledao uvjerljivu pobjedu Milana

Milan
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.09.2018.
u 22:41

Čop Valladolid je u sedmom kolu Primere iznenadio Villarreal s 1:0.

Nogometaši Sassuola, koji su odlično startali u novoj sezoni, u nedjelju su na domaćem terenu protiv AC Milana izgubili sa 1:4.

Strijelci za Milan bili su Franck Kessié (39), Suso (50, 90+5) i Samu Castillejo (60), dok je za Sassuolo zabio Filip Đuričić (68). 

Alen Halilović bio je na klupi za pričuve Milana, dok je Ivan Strinić zbog srčanih problema još uvijek izvan terena.

Sassuolo je peti s 13 bodova, dok je Milan deseti s devet bodova.

U sedmom kolu Premier lige Cardiff City je u nedjelju na domaćem terenu protiv Burnleyja izgubio sa 1:2.

Strijelac za Cardiff bio je Josh Murphy (60), dok su pogotke za Burnley postigli Jóhann Guðmundsson (51) i Sam Vokes (70). To je bio četvrti uzastopni poraz Cardiffa, koji je predzadnji sa samo dva boda.

U najzanimljivijem nedjeljnom susretu 7. kola Primere Valladolid je kao gost iznenadio Villareal s 1:0. Novi prvoligaš do pobjede je došao pogotkom Suareza (55), posuđenog igrača upravo Villareala, a deset minuta prije kraja vratar Valladolida Masip je obranio kazneni udarac Morenu. Duje Čop je odigrao cijelu utakmicu za goste. 

U ostalim susretima Huesca i Girona su odigrali 1:1, dok je Levante slavio nad Alavesom s 2:1. Betis je kod kuće slavio nad "fenjerašom" Leganesom 1:0 i probio se na peto mjesto.  

Vode Barcelona i Real s po 14 bodova, Sevilla ima 13, Atletico 12, koliko ima i Betis.

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Al Ittihada


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije