Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJI ĆE DRES NOSITI?

Halilović: O Štimčevom pozivu razmišljat ću nakon Eura

'21.03.2013., Sinj - Kvalifikacijska utakmica za U17 Europsko prvenstvo, Hrvatska - Spanjolska. Alen Halilovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.05.2013.
u 11:45

Dinamov wunderkid danas započinje nastup na kadetskom EP-u u dresu Hrvatske i kaže da se ne želi za to vrijeme opterećivati za koga će igrati u budućnosti

Igor Štimac tip je koji odlučno rješava probleme. A jedan od aktualnih je status zagrebačkog dragulja Alena Halilovića, kojem ispred nosa "mašu" dvama dresovima – kockastim, ali i onim s ljiljanom. Kako stvari ne bi prepustio slučaju, izbornik će u lipnju za Škotsku i Portugal pozvati Dinamova veznjaka kako bi time okončao višemjesečnu sagu o tomu hoće li on igrati s Džekom ili Modrićem.

I tu ne bi bilo ništa čudno da nije upitno hoće li se mladi igrač njegovu pozivu i odazvati! Jer, još dvoji...

Alen, koji može postati najmlađi debitant u vatrenima (16 godina, 10 mjeseci i 18 dana) javio se iz baze kadetske reprezentacije u slovačkom Senecu. Ni nakon Štimčeve objave da će ga zvati za utakmice protiv Škota i Portugalaca, Alen još uvijek ne potvrđuje da će u tim akcijama debitirati uz Modrića i društvo.

– O Štimčevu pozivu ne znam ništa, a iskreno, on mi u ovom trenutku nije prioritet, jer preda mnom je kadetski EP. Samo o tome razmišljam – kazao nam je Alen.

Međutim, Štimčev poziv očito je samo formalnost, sad je na vama da ga prihvatite ili ne?

– Kada poziv dođe, onda ću se konzultirati s roditeljima i odlučiti. O tome moram još razmisliti, a sada nije prilika. Ne želim da me ta priča o A reprezentaciji opterećuje dok sam s kadetima na Euru – dodaje Halilović.

Niste li se sa Štimcem još zimus u Međugorju dogovorili da ćete igrati za Hrvatsku?

– Tada sam samo upoznao gospodina trenera. Na mene je ostavio sjajan dojam – zaključio je Halilović.

>> Jurčić: Halilović mora dobro iskoristiti Štimčev poziv za Škotsku

>> Gudelj: Favoriti smo za zlato, no cilj je polufinale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije