Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI SA SP-A

Halilović i društvo već nakon prvog kruga idu kući!

Alen Halilović (1)
Goran Stanzl/Pixsell
25.10.2013.
u 16:58

Hrvatskoj je trebala pobjeda mladih Šveđana, ali na kraju je do tri boda i pobjede 1:0 golom Jaimesa u 86. minuti stigao Meksiko.

Iako su prije odlaska u Ujedinjene Arapske Emirate hrvatski U-17 reprezentativci najavljivali kako idu po zlato, kofere pakiraju puno ranije i kući idu već nakon prvog kruga.

Naime, porazom od Uzbekistana 2:1 u 3. kolo više nismo ovisili sami o sebi, te su nam se trebali poklopiti rezultati utakmica u petak. A već prva utakmica o kojoj smo ovisili, ona između Švedske i Meksika nije završila prema željama malih kockastih.

Hrvatskoj je trebala pobjeda mladih Šveđana, ali na kraju je do tri boda i pobjede 1:0 golom Jaimesa u 86. minuti stigao Meksiko.

Tako je Meksiko preskočio Šveđane na ljestvici, ali obje momčadi su izborile osminu finala Svjetskog prvenstva, dok Hrvatska ide kući jer je trenutno tek peta najbolja trećeplasirana momčad, a dalje idu četiri.

>> Hrvatska izgubila od Uzbekistana i stigla na korak od ispadanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije