Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U17 REPREZENTACIJA

Halilović i Bašić pridružili se Gudeljevim izabranicima

Alen Halilović Josip Bašić U17 (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/7
10.10.2012.
u 15:54

Prije nego jednom možda dođu u A vrstu, ove bisere hrvatskog nogometa gledat ćemo u mlađim uzrastima

Reprezentativne akcije počele su i za hrvatske momčadi mlađih kategorija. Izbornik Ivan Gudelj u Vranjicu pored Splita okupio je vrstu do 17 godina. Njeni članovi su i najnovije zvijezde Prve HNL – Alen Halilović i Josip Bašić.

Dinamov i Hajdukov biser posljednjih su dana plijenili veliku pozornost nakon što su debitirali za seniore u najvećem hrvatskom derbiju. Halilovića su već prozvali novim Messijem, a za Bašića je ponudu poslao Liverpool...

Komentara 1

SV
sven222
16:51 10.10.2012.

Njeni članovi su i najnovije zvijezde Prve HNL – Alen Halilović i Josip Bašić ___________________________________________________________ oni nisu zvijezde već su postali učesnici HNL-a...vi novinari kad nemate što pisati a u biti i nema ništa zanimljivo u našem domaćem nogometu odmah proglašavate klince zvijezdama i nasljednicima Mesija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije