Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER DINAMA
Povratak na članak

Halilhodžić: To što se radi u BiH je sramotno i iritirajuće!

- Ne mogu sebe vidjeti na klupi BiH jer je politika ušla preduboko u sport - rekao je Halilhodžić

Komentari 8

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
16:25 19.05.2018.

Takozvana BiH. Bila nekad Halilhodžiću. Sada je to deponija.

VL
DO
domxerex
20:46 19.05.2018.

Tako je to kada se razni sultani i šeici dohvate jedne zemlje pa od nje naprave prčiju za razna spadala.

VL
IT
I-To
16:16 19.05.2018.

Nema tamo UE ni za 100 godina ne da potcjenjujem ima puno našeg i i dobrog naroda a gledajući svjetsku politiku koja od Bosne puno traži a sami su toliko blesavi da to i neće da primjete.

VL
DA
danijelrukavina4
09:18 20.05.2018.

Ivan Pavao II je 13. aprila 1997. godine također održao govor u Predsjedništvu BiH, čiju su članovi u to vrijeme, osim Izetbegovića, bili Krešimir Zubak i Momčilo Krajišnik. Papa je tada govorio o potrebi izgradnje mira i suživota među narodima rekavši, između ostalog, kako “Bog ne napušta mirotvorce”, uputivši još jednom molitvu za BiH. – U ovim su se krajevima stoljećima susretali, a nerijetko i sukobili, Istok i Zapad. Ovdje se već dugo vremena, isto kao i danas, provjeravala mogućnost suživota različitih kultura, koje su, svaka na svoj način, obogatile vrijednostima ovaj kraj. U Bosni i Hercegovini zajedno žive južnoslavenski narodi, koje ujedinjuje porijeklo, iako ih historija dijeli – rekao je. Dodao je i da u BiH “valja osigurati jednakopravnost etničko-vjerskim zajednicama. Bosna i Hercegovina je mozaik kultura, vjera, etničkih grupa, koje, ukoliko budu priznate i zaštićene u svojoj različitosti, mogu vlastitim darovima pridonijeti obogaćenju zajedničke baštine čitavog građanskog društva”. Tokom govora na Koševu papa je 13. aprila 1997. godine kazao: -Sarajevo, Bosno i Hercegovino, tvoja historija, tvoje patnje, tvoje iskustvo iz nedavnih ratnih godina, za koje se nadamo da se više nikada neće vratiti, imaju zagovornika kod Boga: Isusa Krista, jedinoga Pravednika. U Njemu zagovornika kod Boga imaju toliki mrtvi, kojih su se grobovi umnožili na ovome tlu oni koje oplakuju majke, udovice, djeca koja postaše siročad. Ko bi drugi mogao biti zagovornik, kod Boga, svih

VL
DA
danijelrukavina4
09:27 20.05.2018.

Pozdrav velikom Halilhodžiću. On je doduše bio mlađa generacija od čuvene generacije BMV ( Duško Bajević, centarfor ( na svjetskom prvenstvu dao Zairu mislim 7 golova), zatim Enver Marić, golman, sjećam ga se da je imao nekakve ogromne rukavice, i Franjo Vladić, vezni igrač, zvali ga "poslovođa") iz Veleža iz Mostara. Tada sam bio klinac i maštao, kao i svaki klinac da ću jednog dana postati nogometaš.

VL
Avatar Golum
Golum
16:33 19.05.2018.

Vaha svako malo place...cendravac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.