Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Dinamov trener otvorio dušu

Halilhodžić: Mamić mi je u poluvremenu dao otkaz

vahid halilhodžić (1)
08.05.2011.
u 19:19

Dosadašnji trener Dinama Vahid Halilhodžić očito više ne može komunicirati s klupskim čelnicima, pogotovo ne sa Zdravkom Mamićem.

U Dinamu kažu da je Halilhodžić sam odstupio, da mu nitko nije dao otkaz. I to će očito biti predmet velikog spora, jer o velikom je novcu riječ. Vaha bi za idućih godinu i pol, koliko još ima ugovor, trebao dobiti 1,35 milijuna eura. Pa ako je dobio otkaz, klub će mu to morati platiti, osim ako se ne postigne kakav dogovor.

Kad se jučer javio glas mu je bio kao da se probudio. Ili je pak toliko emocionalno potonuo.

– Ma kakva ostavka! Svi znaju kako je bilo u svlačionici. On (Mamić, nap.a.) mi je rekao da više nikad neću ući u svlačionicu! Što je to, zar nije otkaz!

Cijelu priču s Vahom pročitajte sutra u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 15

FE
fedexbloger
20:02 08.05.2011.

fenomenalnih 7 pogodaka za redom sa ukupnom kvotom 12.Ako još niste počnite me pratit jer trenutno sam u nevjerovatnoj formi (kao man.utd :) ) Ne želim bzvze pisati blog,pišem zbog vas i sve vas pozivam da vas kao jako iskusni tipser i izuzetni znalac dovedem do fantastičnih dobitaka.http://fedex.bloger.hr/

XY
xyxyxy
20:26 08.05.2011.

Mamić je pritivac najgore vrste, to svi znamo, ali nije ni ovaj Halilhodžić nedužan u svemu ovome. Cijelo vrijeme, otkad je došao, je spominjao kako na stolu ima ponude stranih klubova koje su puno bolje nego DInamova. To nije normalno ponašanje osobe koja je svojevoljno potpisala taj DInamov ugovor. Time je jasno pokazivao nezadovoljstvo, i igračima je očito time pokazivao da je uz njih jer mora, iako bi se najradije vratio u Francusku.

DO
donyvegy
23:25 08.05.2011.

Vaha - puno love ne Bog zna za što. Ipak, hvala mu za prizemljavanje Maminjosa i otvorenog govora o otužnoj kvaliteti Maminjosovih akvizicija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije