Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća tenisačica svijeta

Halep ponovo angažirala Dobrea za trenera

Simona Halep
Foto: Reuters/Pixsell
20.03.2019.
u 23:44

Bez trenera je Halep u 2019. godini ostvarila nešto slabije rezultate od očekivanih.

Trenutačno treća tenisačica svijeta, Rumunjka Simona Halep, objavila je u srijedu kako je za novoga trenera angažirala sunarodnjaka Daniela Dobrea s kojim je surađivala i ranije u svojoj karijeri.

- S obzirom da smo dobro surađivali i ranije, imam povjerenja u njega, ali najvažnije je da se dobro osjećam - objavila je Halep.

Halep je krajem prošle godine okončala suradnju s australskim stručnjakom Darrenom Cahillom koji ju je odveo do prvog mjesta na WTA ljestvici i osvajanja Roland Garrosa prošle godine, a razlog je bio što je Cahill izrazio želju da provede više vremena s obitelji.

Bez trenera je Halep u 2019. godini ostvarila nešto slabije rezultate od očekivanih. Ispala je u osmini finala Australian Opena u siječnju te osmini finala Indian Wellsa prošloga tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije