Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Viktorije

Hajrovića izjava oduševit će sve Dinamove navijače

Izet Hajrović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
18.02.2019.
u 15:13

Maksimir će biti pun, to će biti velika motivacija. Jednostavno, dat ćemo sve od sebe s ciljem da pobijedimo tekmu i prođemo dalje - rekao je Izet Hajrović

Plavi će u četvrtak u Maksimiru (18.55 sati) tražiti prolaz u sljedeću rundu natjecanja u Europskoj ligi.

U uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Dinamo igra protiv Viktorije Plzen.

Momčad Nenada Bjelice pokušat će pred punim maksimirskim tribinama nadoknaditi 1:2 iz prve utakmice. U novi europski iskorak vjeruje i Izet Hajrović. 

- Maksimir će biti pun, to će biti velika motivacija. Jednostavno, dat ćemo sve od sebe s ciljem da pobijedimo tekmu i prođemo dalje - rekao je Izet Hajrović.

Ključne riječi

Komentara 2

NA
Nale50
16:57 18.02.2019.

.....ovo je divota!!! ....Zašto češće ne pucamo po golu??? ...Majstora imamo!!! ...Neka se oni koji "nužno" očekuju asistenciju ne ljute.... ...postotak njihovih promašaja...nije manji od udaraca izvana.. ...za još bolji Dinamo !!! još bolji Dinamo !!!

Avatar Joejordan
Joejordan
09:11 19.02.2019.

Ajmooo Dinamoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije