Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video iz dortmunda: novi doček u splitu?

Nadrealne scene: Hajdukovci zbog navijača preskočili ogradu Westfalena, oni skinuli sve sa njih

15.03.2023.
u 21:30

Hajdukovi juniori na kultnom Westfalenu pred više od pet tisuća navijača u nadrealnoj atmosferi derbija Lige prvaka i nakon drame s raspucavanjem jedanaesteraca, izbacili su Borussiju Dortmund za plasman u polufinale Lige prvaka

Hajdukovi juniori na kultnom Westfalenu pred više od pet tisuća navijača u nadrealnoj atmosferi derbija Lige prvaka i nakon drame s raspucavanjem jedanaesteraca, izbacili su Borussiju Dortmund za plasman u polufinale. Završnica se igra u švicarskom Nyonu od 21. do 24. travnja, a osim Hajduka polufinale su izborili Sporting, AZ Alkmaar i Milan. Hajdukovi 'tići' 21. travnja igraju  protiv Milana, dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Sporting i AZ. 

1/6

U Dortmundu još traje veliko slavlje igrača Hajduka koji su skočili na vrh ograde kako bi došli do svojih navijača. Bilo je i suza, igrači su ostali samo u gaćama, podijelili u sve što su imali na sebi. Juniore splitskog kluba od 2019. godine vodi trener Marijan Budimir, nekadašnji pomoćnik Siniše Oreščanina u Hajduk.

Zanimljivo, upravo na današnji dan momčad Hajduka je zadnji put igrala skupinu Lige prvaka, u sezoni 1994/95 i izgubila u uzvratu od Ajaxa u Amsterdamu. 

Budimirovi juniori evocirali su uspomene mnogobrojnih starijih navijača Hajduka, ali i dali veliki vjetar u leđa njihovoj težnji da Hajduk gradi budućnost na svojim igračima i svojoj školi, koja je u vrijeme Tomislava Ivića bila jedna od najprepoznatljivijih u Europi. 'Ovo je Hajduk", odzvanjala je sinoć dugo pjesma navijača Hajduka s Westfalena. 

Momčad juniora kući se vraća sutra u poslijepodnevnim satima, a o točnom vremenu obavijestit ćemo čitatelje kad dobijemo potvrdu iz kluba. Split bi mogao pripremiti još jedan ludi doček, a o tome ćemo također izvijestiti tijekom dana na našem webu.. Još se pamte lude scene s dočeka pionira koje su navijači u velikom broju dočekali nakon poraza od Osijeka u finalu Kupa 2019. godine. 2021. godine tisuće su dočekale i momčad seniora nakon rušenja Dinama s 2:0, a na rukama navijača završio je tad Marko Livaja.

Komentara 1

KO
Kološanin
22:45 15.03.2023.

Bravo Bili tići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije