Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FORMACIJI 4-4-2
Povratak na članak

Hajdukovce nakon poraza dočekalo 11 panjeva. Nije im bilo svejedno

Hajdukovi navijači su pred stadionom ostavili 'panjeve'

Komentari 9

BL
Blatina19
14:22 01.11.2020.

Interesantno kako ne traze da odu ljudi iz naseg hajduka. A tamo odreda svi unistili klib, a neki i dobro zaradili.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:22 01.11.2020.

Nije mi jasno da nije pomogao ni velki facebook trener mario stanić koji je u svojim objavama popljuvao sve trenere i igraće i pametovao kako se treba igrati.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:18 01.11.2020.

Ovo je simbol cijelog HNK Hajduk, uprave,igrača do smiješne zadruge NH

VL
PU
puniša
13:41 01.11.2020.

ma ništa to...Jakirevića za trenera..on bi protiv Istre igrao formaciju 5-4-1 i ne bi primio gol.Rekreativo mora HNL igrati na x da ne primi gol...zašto? pa da pokuša barem oboriti rekord u neriješenim rezultatima u HNL-u...fino bi izgledalo u recimoo Argentinskom tisku: "Klub ciji su navijaci u doba korone poštovali sve mjere i distancu te napravili neviđenu bakljadu, postavio je rekord. U 36 kola nacionalnog prvenstva zabiljezio je skor 3-30-3 osvojivši 39 bodova uz gol razliku 8:8, cime su ostvarili zaostatak za prvakom samo 41 bod...Najbolji strijelac ekipe je M.Caktaš s postignutih 5 pogodaka iz penala (npp. 5/12) a ostala 3 pogotka su auto golovi u sudackoj nadoknadi..Ponosni navijaci ovaj rekord proslavili su prigodno razbijanjem imovine igraca, prijetnjama, ucjenom i premlacivanjima. Tako je klub postao neosvojiva tvrđava na ponos svojih navijaca te se rodio novi slogan" moš uzet bod neš tri" i " nečemo ti zabit ali neš ni ti" HŽV (hrvatske željeznice i vatrogasci)

VL
RE
RedTree
00:39 02.11.2020.

Mjesec dana prije nego novi predsjednik preuzme vlast ne daješ stalni ugovor mladom i nedokazanom treneru nakon dvije utakmice koje čak nije ni pobijedio. I sad tome ne pada na pamet dati ostavku, nego čeka otkaz da u ovim kriznim vremenima uzme ogromnu otpremninu. Brbiću, Kepčija, Vukasu i ekipa imate li imalo srama i ljubavi prema klubu. Ili davati igraču po 700 tisuća eura, drugima olako par stotina tisuća eura, a ništa nisu pokazali. Sramite se,najgori ste u povijesti kluba. Sad se ne čuju neki navijači s etikom i moralnom. Vukasu budi bar toliko fer nakon ovih sramota i daj ostavku!

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:59 01.11.2020.

Duhovito !

VL
BE
Beskucnik
19:54 01.11.2020.

Pazi ideje u napad stavis , Madzara , Turcina , i Grka , od njih trojice , samo Grk govori szrani jezik , GrK i Turcin se naravno obozavaju ,tu je jos i Todorovic , dok istovremeno Splicani Jakic , Solinjanin Moro , Sibencanin Ademi , Zadranin Livakovic , Metkovcanin Petkovic i drugi uspjesno igraju za Dinamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.