Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Daily Telegraph

Hajdukovac Vukušić visoko na popisu Chelseajevih želja

\'05.08.2010., Split - Druga utakmica treceg pretkola Lige prvaka. HNK Hajduk - Dinamo Bukurest. Ante Vukusic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
19.05.2011.
u 10:21

Ante Vukušić našao se na popisu Chelseajevih želja. Hajdukov je napadač među šest igrača za koje je londonski klub ozbiljno zainteresiran, donosi u četvrtak The Daily Telegraph

Engleski dnevnik je za šest najjačih premijerligaških klubova objavio šest mogućih najvećih transfera koji bi se ovog ljeta mogli dogoditi. Osim Vukušića na Chelseajevu popisu još se nalaze Neymar (Santos), Romelu Lukaku (Anderlecht), Kevin de Bruyne (Gent), Gregory van der Wiel (Ajax) te Carlos Tevez (Manchester City).

Zanimljivo je da Manchester United više nije zainteresiran za naše Luku Modrića (Tottenham) i Nikicu Jelavića (Glasgow Rengers). Na njihovu su se popisu našli vratar David de Gea (Atletico Madrid), Gary Cahill (Bolton), Jack Rodwell (Everton), Phil Jones (Blackburn), Ashley Young (Aston Villa) te Wesley Sneijder (Milan) za koga se zanima i Manchester City.

Boltonov branič Gary Cahill mogao bi ovog ljeta biti najtraženiji igrač na nogometnom tržištu. Iako mu je po trasfermarktu trenutačna cijena 9,5 milijuna eura, 25-godišnji engleski igrač mogao bi na ljeto stajati oko 17 milijuna eura. Za njega se osim Manchester Uniteda zanimaju još Arsenal, Liverpool i Tottenham.

Na popisu Spursovih želja na prvom je mjestu Chelseajev napadač Didier Drogba. Manchester City će, ako ode Tavez, pokušati dovesti Alexisa Sancheza iz Udinesea.

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:14 19.05.2011.

Hau jes nou.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:26 19.05.2011.

Navodno u zamjenu za Vukušića stiže Torres na posudbu, samo se čeka da Miše da zeleno svjetlo...

JP
J.P 1984
15:28 19.05.2011.

Bilo bi dobro da je jeste tako, ali bojim se da ce to ko uvjek zavrsiti....Rostov, Mechelen, Sturm Graz ili Karabukspor.....to skoro uvjek bude tako....sjetimo se Rukavine, Arsenal, Juventus bla bla bla....na kraju tvrda klupa Panatinikosa, Ruki je jos dobro proso...Neretljak npr. HSV, Wolfsburg ga prate, i jos jaki klubovi lige petice, na kraju zavrsi u Juznoj Koreji......puna mi kapa tih kvazi vijesti....kad nesto bude konkretno, onda objavite, a ne neke izmisljotine da bi se njemu digla cijena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije