Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENI CRVENI
Povratak na članak

Hajdukovac se ispričao za šamar: Nisam ovako odgojen, meni je sada najteže

- Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio - napisao je na svojem Instagram profilu uz sliku hajdučkog grba

Komentari 11

DU
dubrix
11:54 08.04.2021.

Pogriješio je, ispričao se, kraj.

VL
AL
AlojzVjekoslav
10:42 08.04.2021.

U prvoj postavi Hajduka samo 3 Hajdukovca. Ostalo su svi iz Legije (menadžera) stranaca. Korumpirana uprava (ulica) odlazi !

VL
ST
Starotopoljanin
12:00 08.04.2021.

a jesi se isprcao igracu slaven-belupa.trbao bi otici u koprivnicu i potraziti tog igraca i direktno mu traziti oprost,sto bi on sigurno i primio.to bi bila lijepa gesta za obojicu.

VL
SA
sanikol
11:18 08.04.2021.

Dakako nije riječ o odgoju nego o neodgoju. Koji ti je ovo put da si dobio crveni karton?

VL
ST
sttipe
10:50 08.04.2021.

Igra je Hajduk s 10 igrača jednako ka i s njim, Belupo centar nije priša, dok talijan nije izvadija beka, i na njegovo misto stavija??? Golmana?? Pa Kalinićeva dnevna doza golova s centra... Igra je Hajduk 2x10 minuta, skroz uredno, do zamjene. Nema Mujo ništa s gubitkom bodova, oba gola su Kaliniću i Tramezzaniju, na teret.. Triba kupit golmana.

VL
RO
roland
13:52 08.04.2021.

Došao Nihad Mujkić na sjednicu Disciplinske komisije HNS-a. Pitaju ga, kako bi reagirao da se ponovi slična situacija i da li bi opet ošamario igrača Slavena, a Mujkić kaže: "Ma sudija, nije lijepo da sam ga udario pred svima, dugii puta bi čekao da poluvrijeme završi, pa bi ga s čakijom u tunelu..." Mujkić ništa ne kuži! A Hajduk je ostao bez 2 važna boda. Prekinuta je serija pobjeda, a to je trebalo rutinski dobiti 4-1.

VL
RO
roland
13:37 08.04.2021.

Ispričao se suigračima, klubu i navijačima! Igraču Slavena Belupa se nije ispričao! Dakle, nije osvijestio neprimjerenost svog ponašanja u odnosu na suparničkog igrača, već je isključivo svjestan da je ovime oštetio svoj klub. Da se ispričao igraču Slavena Belupa, dobioo bi 3 utakmice, ovako će dobiti 5.

VL
DM
drazen.muhvic
13:42 08.04.2021.

Nemojte napadati momka! Ipak je i on dio hrvatskog cvijeća...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.